Category: Altele

Cum promovez o pensiune sau un hotel prin intermediul portalurilor de cazare?

promovare pensiune

Internetul s-a extins atat de mult in ultimii ani, incat majoritatea turistilor cauta informatii despre unitatile de cazare, predominant, pe internet. Au astfel ocazia de a vedea poze, conditiile de cazare sau de a afla parerile altor turisti. Dar cel mai important, au ocazia de a compara si a alege ceva pe gustul lor.

Multi proprietari de pensiuni sau hoteluri intampina dificultati in a-si promova unitatile de cazare in mediul online. Multi dintre ei, specialisti in afaceri offline, se descurca mai greu cu tot ce tine de marketing pe internet. Ca atare, unii prefera sa-si angajeze o firma specilizata pentru promovarea online, contra cost, in timp ce altii prefera sa o faca singuri. Ambele variante prezinta plusuri si minusuri. In timp ce varianta contra-cost pare mai “sigura” si mai profesionala, a doua poate oferi control mai bun si mai rapid asupra anunturilor de pe diferite portaluri de cazare.

Cazare pe litoralul romanesc

Hotel la Marea Neagra

Vara anului 2013 a adus și câteva surprize plăcute turiștilor care au decis să-și petreacă concediul ori sfărșiturile de săptămână pe litoralul românesc. Din cauza numărului în scădere al turiștilor din anii trecuți, tot mai mulți hotelieri au recurs la unele oferte all inclusive pentru a crește rata de ocupare a unităților de cazare. Deși inspirați de ofertele bulgărești asemănătoare,  tarifele nu sunt încă la întrecere cu cele de pe litoralul vecin, dar este un totuși un început, chiar daca mai timid, iar rezultatele încep să se vadă pentru hotelurile care au apelat la aceste oferte. În principal turiștii străini sunt tentați de aceste tipuri de pachete, care le oferă o oarecare libertate.

Din păcate, cei mai multi turiști, turiștii de week-end asa cum i-au numit hotelierii, caută cazare pe litoral ieftină în detrimentul unor pachete complete, preferând sa servească masa la anumite restaurante din zona locului de cazare.

Turism Românesc

14_4_orig

 

Când am început lucrul la site, ne-am dorit să vă putem oferi un spectru larg de posibilități de cazare pe teritoriul României. Acum, când avem deja o gamă de oferte cât de cât variată, la care lucrăm în continuare pentru a strânge alte și alte oferte pe gustul dumneavoastră, am simțit nevoia de a crea un blog în ideea de a vă putea prezenta o parte din turismul românesc.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube