Cazare pe litoralul romanesc

Hotel la Marea Neagra

Vara anului 2013 a adus și câteva surprize plăcute turiștilor care au decis să-și petreacă concediul ori sfărșiturile de săptămână pe litoralul românesc. Din cauza numărului în scădere al turiștilor din anii trecuți, tot mai mulți hotelieri au recurs la unele oferte all inclusive pentru a crește rata de ocupare a unităților de cazare. Deși inspirați de ofertele bulgărești asemănătoare,  tarifele nu sunt încă la întrecere cu cele de pe litoralul vecin, dar este un totuși un început, chiar daca mai timid, iar rezultatele încep să se vadă pentru hotelurile care au apelat la aceste oferte. În principal turiștii străini sunt tentați de aceste tipuri de pachete, care le oferă o oarecare libertate.

Din păcate, cei mai multi turiști, turiștii de week-end asa cum i-au numit hotelierii, caută cazare pe litoral ieftină în detrimentul unor pachete complete, preferând sa servească masa la anumite restaurante din zona locului de cazare. Uneori, aceasta tactică a turiștilor este mai risipitoare pentru că astfel se pierde controlul bugetului, iar la finalul sejurului aceștia constată în cele mai multe cazuri că au cheltuit mult mai mulți bani decât și-au programat.

Turiștii care doresc sa păstreze un anumit control asupra bugetului, dar în același timp doresc să nu facă rabat la calitate sunt sfătuiți să ia calea stațiunilor din sudul litoralului unde tarifele de cazare sunt mai mici, serviciile oferite au același grad de calitate, iar mâncarea și băuturile au prețuri care îmbie orice turist la distracție. De asemenea, turiștii care caută să îmbine utilul cu plăcutul pot să caute cazare în Eforie pentru a se caza în stațiunile Eforie Sud și Eforie Nord, stațiuni balneare unde se pot trata de diferite afecțiuni, se pot relaxa și chiar distra la tarife foarte bune.

Alte posturi asemanatoare:

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • Email
  • RSS

One comment on “Cazare pe litoralul romanesc

  1. Ave says:

    Am fost cazati in sudul litoralului la un hotel de trei stele si am fost foarte multumiti de conditiile de cazare si de conditiile avute la plaja, chiar credeam ca nu suntem in Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube