De ce sa vizitezi Balea Lac?

balea

Exista o multitudine de obiective turistice in Romania ce merita vizitate macar o data in viata. Si aici nu fac referire la acele obiective turistice construite cu mana omului si care au o anumita istorie in spate pentru care se face o propaganda, in sensul bun al cuvantului, mai mica sau mai mare.

Una dintre zonele cu o importanta turistica ce nu este creata indeosebi de mana omului este Balea, o zona ce are ca principal obiectiv turistic lacul glaciar Balea. Este o zona cu un peisaj absolut mirobolant, in care turistul se va simti ca intr-un Rai pe pamant, reusind sa plece din Muntii Fagaras, caci aici este localizat lacul, cu regrete mari ca li se termina concediul.

Merita sa vizitezi Balea Lac datorita altitudinii la care se afla, nu mai putin de 2034 metri, foarte aproape de varful muntelui, privelistea ce inconjoara acest lac fiind una de basm. In unele momente ale zilei te simti cuprins de nori, ca in altele, soarele sa para a atinge pamantul. Este o experienta pe care nu o traiesc mult si merita incercata macar o data in viata.

Mai ales ca, pana la lac se va circula pe cea mai spectaculoasa sosea de munte din Romania, Transfagarasanul, sosea care pentru multi este ea insasi un adevarat obiectiv turistic, locul in care isi pot testa limitele si nivelul de profesionalism in care au ajuns cu sofatul.

Daca vrei sa vezi ceva cu adevarat unic de la natural, nu ezita a vizitezi Balea Lac. Pentru mai multe informatii puteti vizita si acest link.

Alte posturi asemanatoare:

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • Email
  • RSS

One comment on “De ce sa vizitezi Balea Lac?

  1. ima says:

    Sunt atatea destinatii in Romania de care lumea habar nu are… si e atat de pacat ca traim intr-o tara atat de frumoasa si de multe ori uitam asta. Si daca noi romanii nu le stim pe toate, pai la turistii din afara la ce sa ne asteptam?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube