Revelion fără zăpadă

zapada-artificiala-4

Probabil pare o glumă să spunem că în noaptea de Revelion, turișții nu s-au putut bucura de zăpada specifică sezonul, în zonele montane. Ei bine, în realitate, zăpadă a fost, dar nu suficientă și de aceea s-a recurs la celebrele tunuri de zăpadă pentru a face pârtiile practicabile în condiții de siguranța.

Un exemplu sunt pârtiile Kalinderu 1 din Bușteni, unde cei o mie de turiști au avut nevoie de zăpadă artificială pentru a-și petrece zilele dinainte și de după revelion pe pârtie.

La Azuga, pe lângă pârtiile Cazacu și Șorica, care au beneficiat de tunuri de zăpadă, au fost și altele închise: Șorica Sud și La Stâna. În schimb Azuga a compensat prin organizarea revelionul chiar pe pistele de ski, unde au fost prezenți nu mai puțin de câteva sute de turiști care au petrecut în nocturna cu muzică, voie bună și focuri de artificii.

 

Alte posturi asemanatoare:

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube