Valea Prahovei încă plină cu turiști

partie predeal

Anul acesta pe Valea Prahovei au fost nu mai puțin de 100.000 de turiști care și-au petrecut noaptea dintre ani în stațiunile din zonă, cheltuind nu mai puțin de 18 milioane de euro.

Gradul de ocupare nu a scăzut nici la câteva zile după revelion, locul turiștilor care au preferat să se întoarcă acasă fiind luat de turiști străini și mai ales de ruși, ucrainieni și moldoveni care petrec Crăciunul și Revelionul rit vechi. Crăciunul pe rit vechi se sărbătorește pe 7 ianuarie, rămânând un weekend întreg la dispoziția turiștilor pentru a sărbători și pentru a se bucura de pârtiile din Valea Prahvei.

Turiștii străini preferă să se cazeze la hotelurile din Sinaia și Predeal, nepunând mare accent pe factorul financiar, care oricum este mult mai ieftin decât în afara țării. Astel turiștii aleg pachete cuprinse între 200 si 500 de euro la hotelurile din stațiuni.

Alte posturi asemanatoare:

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube